Torakkapokeri


Torakkapokeri

Rumat ja inhottavat ötökät ja tuholaiset ovat pääosassa tässä jännittävässä bluffauspelissä. Vastapelaajasi tarjoaa sinulle rottaa, mutta voitko uskoa mitä hän sanoo? Korttia et nimittäin näe. Jos arvaat oikein, bluffaako vastapelaajasi, hän joutuu ottamaan inhottavan korttinsa, muuten sen saat sinä. Pelin häviää se onneton, jolle kertyy ensimmäisenä neljä samanlaista otusta. Voittajia ei ole, vain yksi ainoa häviäjä. Taitavalla bluffaamisella ja vastapelaajiesi lukemisella voit varmistaa, että se et ole sinä.

Torakkapokeri Torakkapokeri Torakkapokeri

Kategoriat, joihin tämä peli kuuluu:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Torakkapokeri

Pelaajien määrä: 2-6
Suositusikä: 8+
Peliaika: 10-20
Pelin suunnittelija: Jacques Zeimet
Kielet: suomi, ruotsi, saksa, englanti
Julkaisuvuosi: 2005
Vaikeustaso:
Helppo 1 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 3 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 1 Korkea
Hinta: 12.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.