Chinatown

"Chinatownia voi nuorehkosta iästään huolimatta kutsua jo neuvottelupelien klassikoksi." Oulu-lehti


Chinatown

Tämä huikea neuvottelupeli sijoittuu 1960-luvun New Yorkiin, aikaan jolloin uusi aalto kiinalaisia siirtolaisia muuttaa Chinatowniin. Ahkerat miehet ja naiset tavoittelevat Amerikkalaista unelmaa ja äkkirikastumista. Pelaajat pyrkivät muodostamaan omia kauppojaan kortteleihin ja maksimoidakseen tulonsa tulisi kauppaa laajentaa myös viereisiin ruutuihin. Väistämättä tavoitteet menevät vastapelaajien kanssa ristiin, jolloin joudutaan käymään vaihtokauppaa. Voi olla että on kannattavaa vaihtaa menestyvä kukkakauppa vapaaseen rakennusmaahan, jotta saat ravintolasi rakennettua loppuun. Chinatown tarjoaa tiukkaa kaupankäyntiä ja neuvottelua ja pelissä menestyminen vaatii taktikointia ja bisnesvainua.Samankaltaiset pelit:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Chinatown

Pelaajien määrä: 3-5
Suositusikä: 12+
Peliaika: 60min
Pelin suunnittelija: Karsten Hartwig
Kielet: suomi, ruotsi, norja
Julkaisuvuosi: 2008
Vaikeustaso:
Helppo 4 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 4 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 3 Korkea
Hinta: 39.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.