Tiedolla tai Tuurilla

"Tämä peli tulee varmasti sulattamaan ihmisten sydämet yksinkertaisuudella, mutta myös yllättävyydellään. Pelin aikana yhteishenki säilyy, ja paha mieli välttyy varmasti." Oulu-lehti


Tiedolla tai Tuurilla

Lukuisia palkintoja viime vuosina voittanut Tiedolla tai Tuurilla on varmasti yksi hauskimpia triviapelejä! Vaikka et olisikaan suuri triviapelien ystävä, niin tästä pidät varmasti. Tiedolla tai Tuurilla tarjoaa trivian lisäksi vedonlyönnin jännityksen, sillä voit laittaa pelimerkkisi kenen tahansa vastauksen puolesta. Eli voit voittaa joko tietämällä, tekemällä hyviä päättelyitä, pelaamalla todennäköisyyksien mukaan tai tuntemalla kavereidesi kiinnostuksen kohteet. Lyö vetoa isoilla panoksilla vastauksiin, joissa on korkea takaisinmaksukerroin ja voi olla että tuuletat kuin olisit juuri voittanut jättipotin! Tiedolla tai Tuurilla on nopeatempoinen partypeli, jonka voit kaivaa esiin tilanteessa kuin tilanteesa. Pelin opettaa kahdessa minuutissa, yksi erä kestää noin 25 minuuttia ja peliin voi osallistua jopa 20 henkilöä samanaikaisesti.


Tämän pelin palkinnot:

  • Vuoden Aikuistenpeli finalisti 2008


Samankaltaiset pelit:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Tiedolla tai Tuurilla

Pelaajien määrä: 3 - 21
Suositusikä: 10+
Peliaika: 25-35 min.
Kielet: suomi
Julkaisuvuosi: 2008
Vaikeustaso:
Helppo 1 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 3 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 1 Korkea
Hinta: 37.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.