Zak Pak!


Zak Pak!

Muuttaminen kannattaa aina, muuttomiehille ainakin. Mutta vain, jos käytössä on sopiva auto. Nopanheitto määrää jokaiselle pelaajalle lastin, joka täytyy kuljettaa. Joskus on vähän ja pientä, joskus taas pitkää ja hankalaa. Kuorma-autolaatat paljastetaan yhtä aikaa: tarjolla on monenkokoisia autoja. Toisiin mahtuu vain yksi kerros tavaraa, toisiin voi pinota korkeita torneja. Pelaajien on napattava sopiva auto nopeasti, sen jälkeen saa lastata autoa kaikessa rauhassa. Jos kaikki tavara ei mahdu mukaan, pelaajan on maksettava tuhti sakko. Pisteitä menettää myös silloin, kun auto ei ole aivan täynnä. Kuka on nokkelin muuttomies? Tämä humoristinen koko perheen peli on vauhdikas ja yksinkertaisen hauska.

Zak Pak! Zak Pak!

Tämän pelin palkinnot:

  • Vuoden Perhepeli 2009

Kategoriat, joihin tämä peli kuuluu:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Zak Pak!

Pelaajien määrä: 3-6
Suositusikä: 10+
Peliaika: n. 30 min.
Pelin suunnittelija: Bernd Eisenstein
Kielet: Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska
Julkaisuvuosi: 2009
Vaikeustaso:
Helppo 2 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 4 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 4 Korkea
Hinta: 34.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.