Time's Up


Time's Up

Onko julkkikset hallussa? Jos ei, niin ei hätää, mutta tällöin tarvitset ehkä entistäkin enemmän nokkeluutta yrittäessäsi selvittää joukkueellesi kenen julkkiksen nimi löytyy kädessäsi olevasta kortista. Ensimmäisellä kierroksella tehtävä voi olla suuhtellisen helppo, sillä puhuminen on sallittua. Toisella kierroksella, puhuminen on rajoitettu yhteen sanaa, jolloin joudut usein turvautumaan pantomiimiin sekä muihin keinoihin. Kolmannella kierroksella kaikki puhuminen on kielletty, saat vain ääntelehtiä ja esittää ja joukkueesi tulisi arvata kenestä julkkiksesta on kysymys. Tämän lisäksi aikaa on kerralla vain 30 sekunttia ja siinä pitäisi mielellään saada mahdollisimman monta nimeä arvatuksi. Time's Up on ehdottomasti yksi hauskimpia partypelejä, jonka voit kaivaa esiin milloin vain iso tai pieni joukko ihmisiä kokontuu samaan tilaan. Kuinka sinä saat joukkuetoverisi arvaamaan että yrität esittää esim. Matti Nykästä ilman että sanot sanaakaan.Samankaltaiset pelit:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Time's Up

Pelaajien määrä: 3-12
Suositusikä: 10+
Peliaika: 45 min
Kielet: Suomi
Julkaisuvuosi: 2009
Vaikeustaso:
Helppo 1 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 3 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 2 Korkea
Hinta: 24.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.