Viva Topo!


Viva Topo!

Hiiriperheiden elämä ei aina ole helppoa, joten ei ole mikään yllätys, että he haluaisivat elää juustoparatiisissa. Neljä hiiriperhettä päättää lähteä etsimään tätä ihanuutta. Suussa sulava paisti ja puissa kasvavat makkarat eivät ole hiirien herkkua. Niiden paratiisissa maailma on tehty juustosta. Matkalla on monia turvapaikkoja ja juuston määrä lisääntyy määränpään lähestyessä. Hiirillä on yksi ongelma....ja iso sellainen! Iso nälkäinen kissa on kuullut retkestä ja seuraa heitä. Hiiriperheet pitävät itseään onnekkaina, jos edes osa perheestä pääsee paratiisiin tai sen lähelle. Pelin voittaa se pelaaja, jonka hiiriperhe on pelin päättyessä kerännyt eniten juustoa.

Viva Topo! Viva Topo! Viva Topo!

Tämän pelin palkinnot:

  • Japan Boardgame Prize 2003
  • Kinderspiel des Jahres 2003
  • Ruotsin Pelikilpailun Finalisti 2007

Kategoriat, joihin tämä peli kuuluu:Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/customers/marektoyfi/public_html/product_details.php on line 205

Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Viva Topo!

Pelaajien määrä: 2-4
Suositusikä: 4+
Peliaika: 10-20
Pelin suunnittelija: Manfred Ludwig
Kielet: suomi, ruotsi, tanska, norja
Julkaisuvuosi: 2006
Vaikeustaso:
Helppo 2 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 3 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 2 Korkea
Hinta: 34.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.