Kummitusportaat


Kummitusportaat

Raunioiden korkeimmassa tornissa, kiemurtelevien portaiden yläpäässä asuu vanha haamu. Pelaajien tarkoitus on noppaa heittämällä saada oma nappulansa ensimmäisenä haamun luokse ja säikäyttää tämä huutamalla BUU! Mutta vanha haamu tuntee tämän ikivanhan leikin. Se on salaa noitunut nopan niin, että pelaajien nappulat muuttuva nekin yksi toisensa jälkeen haamuiksi. Lisäksi haamu vaihtaa välillä nappuloiden paikkoja niin, ettei kukaan enää tiedä missä oma nappulansa on. Kuka muistaa hämmennyksen keskellä mikä haamu on hänen ja ehtii ensimmäisenä säikäyttämään vanhan haamun?

Kummitusportaat Kummitusportaat Kummitusportaat

Tämän pelin palkinnot:

  • Vuoden Lastenpeli 2005
  • Kinderspiel des Jahres 2004
  • Japan Boardgame Prize 2004
  • Vuoden Lastenpeli Ranskassa 2005
  • Vuoden Lastenpeli Ruotsissa 2006
  • Vuoden Lastenpeli Norjassa 2006


Samankaltaiset pelit:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Kummitusportaat

Pelaajien määrä: 2-4
Suositusikä: 4+
Peliaika: 10-15
Pelin suunnittelija: Michelle Schanen
Kielet: suomi
Julkaisuvuosi: 2005
Vaikeustaso:
Helppo 2 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 2 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 2 Korkea
Hinta: 34.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.