Maailman ympäri 80 päivässä


Maailman ympäri 80 päivässä

Seuraa Jules Vernen kirjasta tutun Phileas Foggin jalanjälkiä matkalle maailman ympäri. Voitat pelin, mikäli pystyt tekemään matkan alle 80 päivässä ja kilpakumppaneitasi nopeammin. Hävisit tai voitit, tulet nauttimaan matkasta, sillä Maailman ympäri 80 päivässä on jännittävä seikkailu pelaajien matkustaessa junilla, laivoilla, norsuilla ja kuumailmapalloilla paikasta toiseen. Tässä kilpajuoksussa et ole nopanheittojen vanki, vaan menestyksesi on omien ratkaisujesi varassa.

Maailman ympäri 80 päivässä Maailman ympäri 80 päivässä Maailman ympäri 80 päivässä

Tämän pelin palkinnot:

  • Spiel des jahres -finalisti 2005Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/customers/marektoyfi/public_html/product_details.php on line 205

Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Maailman ympäri 80 päivässä

Pelaajien määrä: 3-6
Suositusikä: 10+
Peliaika: 50-70
Pelin suunnittelija: Michael Rieneck
Kielet: suomi
Julkaisuvuosi: 2005
Vaikeustaso:
Helppo 3 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 3 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 2 Korkea
Hinta: 39.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.