Vimmaiset Vampyyrit


Vimmaiset Vampyyrit

Vampyyrit ovat viettäneet yönsä vauhdikkaasti ja palaavat nyt hautausmaan rauhaan lepäämään päivän ajaksi. Vaan muistaako kukaan, missä oma hauta oli? Pelaajien tehtävänä on auttaa vampyyrejä löytämään lepopaikka päivän ajaksi. Perinteinen muistipeli saa aivan uusia käänteitä, kun pelaajat avaavat arkkuja: löytyykö tyhjää tilaa vai onko hautaan kätketty valkosipulia? Hauska ja näyttävä peli vaatii hyvää muistia ja sopivan annoksen onnea. Sympaattiset vampyyrit vetoavat niin lapsiin kuin aikuisiin.

Vimmaiset Vampyyrit Vimmaiset Vampyyrit Vimmaiset Vampyyrit

Tämän pelin palkinnot:

  • Deutsche Spieler Preiz: Paras Lastenpeli 2004
  • Kinderspiel des Jahres 2004 -finalisti


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Vimmaiset Vampyyrit

Pelaajien määrä: 2-6
Suositusikä: 6+
Peliaika: 20-30
Pelin suunnittelija: Norbert Proena
Kielet: suomi
Julkaisuvuosi: 2005
Vaikeustaso:
Helppo 2 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 3 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 2 Korkea
Hinta: 34.90 € 24.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.