Cluedo-korttipeli


Cluedo-korttipeli

Klassikkopeli Cluedo on ehtinytt hurmata jo yli puolen vuosisadan ajan ja Suomessakin peli on tullut tutuksi useille sukupolville. Vanhasta klassikoista on nyt tehty aivan uusi korttipeliversio, jossa peli-idea ja tavoitteet ovat kuitenkin pysyneet samoina. Asetelma pelissä on siis tuttu, mutta pelimekaniikat ovat uusia. Poissa on pelilauta ja nopanheitot. Tilalle on tullut nopeatempoinen korttipeli, jossa kaikki pelaajat ovat jatkuvasti aktiivisesti mukana. Peli on vauhdikkaampi ja vastaa aikaisempaa paremmin nykyajan vaatimuksiin. Peli on kuitenkin säilyttänyt saman vanhan viehätyksensä, joka on nostanut Cluedon lautapeliklassikoiden kirkkaimpien tähtien joukkoon.

Cluedo-korttipeli Cluedo-korttipeli Cluedo-korttipeli

Kategoriat, joihin tämä peli kuuluu:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Cluedo-korttipeli

Pelaajien määrä: 3-5
Suositusikä: 8+
Peliaika: 30
Pelin suunnittelija: Phil Orbanes
Kielet: suomi
Julkaisuvuosi: 2006
Vaikeustaso:
Helppo 2 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 2 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 2 Korkea
Hinta: 17.90 € 9.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.