Velhojen yö


Velhojen yö

Vuoden pimeimpänä yönä neljä velhoa kohtaa mitellääkseen voimiaan. Kalliotasanteella he asettavat punaiset kattilansa kehäksi hehkuvan taikatulen ympärille. Kohtauspaikkaa ympäröivät puut ja kalliot heijastavat maagista kajoa. Vuorollaan velhot yrittävät työntää omaa kattilaansa tulen keskelle ja liikuttavat taikavoimillaan myös kaikkea ympärillään. Yht'äkkiä jotain putoaa kalliolta! Velho menettää vuoronsa ja on seuraavan velhon vuoro yrittää. Kun taikatulen alla oleva painava laatta liikkuu, sen alta paljastuu kätketty tulirengas. Se joka siirtää ensimmäisenä oman kattilansa tulirenkaan keskelle, voittaa velhojen mittelön. Velhojen Yö on ainutlaatuinen ja jännittävä peli, jota voidaan pelata pilkkopimeässä. Toki sitä voi pelata myös hämärässä tai jopa kirkkaassa päivänvalossa!

Velhojen yö

Tämän pelin palkinnot:

 • Vuoden Perhepeli -finalisti 2007
 • Vuoden Lastenpeli Ruotsissa 2007
 • Vuoden Lastenpeli Norjassa
 • Vuoden Lastenpeli Ranskassa 2007
 • Vuoden Lastenpeli Sveitsissä 2006
 • Spiele-Hits für Familien 2006
 • Deutscher Spielepreis 2006
 • Essen Feder 2006
 • Toy Innovation Award 2006
 • Kinderspiel des Jahres 2006 -finalisti
 • Japan Boardgame Prize 2006 -finalisti

Kategoriat, joihin tämä peli kuuluu:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Velhojen yö

Pelaajien määrä: 2-4
Suositusikä: 5+
Peliaika: 10-20
Pelin suunnittelija: Kirsten Becker & Hans-Peter Schliemann
Kielet: suomi
Julkaisuvuosi: 2006
Vaikeustaso:
Helppo 2 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 2 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 2 Korkea
Hinta: 39.90 € 29.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.