Mago Magino


Mago Magino

Taikuri Mago Magino on viisas ja kiltti taikuri. Hän auttaa kaikkia ja kaikki hänen maassaan asuvat ovat iloisia ja tyytyväisiä. Taikakristallinsa avulla Mago Magino suojelee maataan ilkeältä noidalta, joka asuu syvällä noidutussa metsässä ja yrittää valloittaa koko taikamaailman pahoilla voimillaan. Voi ei! Nyt ilkeä noita on varastanut taikakristallin Mago Maginolta ja vienyt sen syvälle metsään. Hän on rikkonut kristallin pieniksi paloiksi. Mitä taikuri voi nyt tehdä? Ei hätää! Lapset auttavat taikuria saamaan kristallin takaisin. Kolme kristallinpalaa riittää, jotta taikakristalli taas toimii. Lasten on kuitenkin oltava erittäin varovaisia, sillä ilkeä noita väijyy heitä valmiina muuttamaan varomattomat lapset sammakoiksi. Ja vain Mago Magino voi vapauttaa heidät tästä taiasta...Mago Magino on kuuluisan ja palkitun pelisuunnittelijan Reiner Knizian jännittävä lastenpeli.

Mago Magino Mago Magino Mago Magino

Tämän pelin palkinnot:

  • Japan Boardgame Prize 2005
  • Kinderspiel des Jahres -finalisti 2005

Kategoriat, joihin tämä peli kuuluu:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Mago Magino

Pelaajien määrä: 2-5
Suositusikä: 5+
Peliaika: 25-35
Pelin suunnittelija: Reiner Knizia
Kielet: suomi, ruotsi, tanska, norja
Julkaisuvuosi: 2006
Vaikeustaso:
Helppo 2 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 2 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 2 Korkea
Hinta: 34.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.