Himalaya

"Himalaya yhdistää maukkaasti kevyttä strategista ulottuvuutta ja roimaa tuurielementtiä. Pistelaskujärjestelmä on hivenen mutkikas, mutta tämä sointuu hyvin yhteen pelin nautinnollisen kaoottisen yleistunnelman kanssa. Ripeätahtisen Himalayan pelaaminen on ennen kaikkea hauskaa!" Hämeen Sanomat 13.06.2007


Himalaya

Himalajan huipuilla eri heimot kilpailevat vaikutusvallasta. Pelaajat kulkevat jakeillaan pitkin lautaa asutusten välillä keräten tavaraa, tehden uhrauksia temppeleihin ja lähettäen edustajia neuvonpitoihin. Pelin kiinnostavimpana koukkuna on samanaikainen liikkuminen: pelaajat käskyttävät jakkejaan etukäteen ja paljastavat sitten siirtonsa yhtä aikaa. Törmäyksiltä ja kömmähdyksiltä ei voi välttyä! Himalaya on jännittävä peli, jonka yllättävät käänteet pitävät pelaajat varpaillaan koko pelin ajan.

Himalaya Himalaya Himalaya

Tämän pelin palkinnot:

  • Vuoden Aikuistenpeli -finalisti 2006


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Himalaya

Pelaajien määrä: 3-4
Suositusikä: 12+
Peliaika: 90
Pelin suunnittelija: Régis Bonnessée
Kielet: suomi, ruotsi, tanska
Julkaisuvuosi: 2006
Vaikeustaso:
Helppo 3 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 4 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 3 Korkea
Hinta: 34.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.