Tiukka tilanne rajalla

"Jos tequilan ja sikarien muilutus tai virkavallan lahjonta eivät ole periaatteellisia esteitä, on peli koko perheen varma hitti!" Meidän Perhe -lehti 9/2007.


Tiukka tilanne rajalla

Rajalla voi tulla tiukka tilanne, jos laukku on täynnä salakuljetustavaraa! Pelaajat yrittävät turisteina salakuljettaa mahdollisimman arvokkaita tavaroita rajan yli ja muuttaa ne dollareksi. Mutta pelaajat eivät toimi pelkästään salakuljettajina, vaan jokainen on vuorollaan myös lahjuksia auliisti vastaanottava sheriffi. Kenen tarinat matkalaukkujen sisällöstä sheriffi uskoo ja kenen matkalaukku joutuu lähempään tarkastukseen. Pelin voittaa eniten rahaa kerännyt pelaaja, rahaa tienataa sekä salakuljetettujen tavaroiden myynnistä että lahjuksia vastaanottamalla. Tämä bluffaamiseen ja neuvotteluihin perustuva peli on erinomaista viihdettä koko perheelle.

Tiukka tilanne rajalla Tiukka tilanne rajalla Tiukka tilanne rajalla

Kategoriat, joihin tämä peli kuuluu:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Tiukka tilanne rajalla

Pelaajien määrä: 3-6
Suositusikä: 10+
Peliaika: 45-70
Pelin suunnittelija: André Zatz & Sergio Halaban
Kielet: suomi
Julkaisuvuosi: 2007
Vaikeustaso:
Helppo 2 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 3 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 2 Korkea
Hinta: 34.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.