Funny Fishing

"Alle kouluikäisille lapsille on tarjolla melko vähän kunnollisia pelejä, joten uutuus (Funny Fishing) saa perheessä riemastuneen vastaanoton. Se on juuri sopivan simppeli lastenpeli, jossa ei ole mitään turhaa." Hämeen Sanomat


Funny Fishing

Yleensä kalastusta pidetään rauhallisena ja hiljaisena puuhana, mutta sitä se ei ole tässä riemastuttavassa pelissä. Kalat ovat jo koukussa, mutta siimat ovat auttamattomasti solmussa. Kierroksen alussa paljastetaan aina kortti joka kertoo minkä näköinen kala tulisi vetää sekamelskasta ylös. Tämä ei olekaan niin helppoa sillä kaikki muutkin pelaajat ovat saman kalan perässä ja kuten arvata saattaa niin kiirettä pitää. Nyt pelaajien pitäisi mahdollisimman nopeasti valita pöydältä virveli, jonka siiman he uskovat vievän oikean kalan luokse. Se, joka löytää nopeimmin oikean virvelin, saa kalan palkinnoksi. Pelin päätyttyä eniten kaloja pyydystänyt voittaa kalastuskilpailun. Tässä nopeatempoisessa pelissä aika ei käy pitkäksi eikä odotella tarvitse, sillä pelaajat ovat jatkuvasti osallisena pelissä.

Funny Fishing Funny Fishing Funny Fishing

Kategoriat, joihin tämä peli kuuluu:


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Funny Fishing

Pelaajien määrä: 2-5
Suositusikä: 4+
Peliaika: 10-15
Pelin suunnittelija: Claude Vaselli
Kielet: suomi, ruotsi, tanska, norja
Julkaisuvuosi: 2007
Vaikeustaso:
Helppo 1 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 2 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 1 Korkea
Hinta: 25.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.