Catanin uudisasukkaat junior


Catanin uudisasukkaat junior

Hohooi, maata näkyvissä! Pelaajat ovat merirosvoja, jotka haluavat perustaa saarille piilopaikkoja. Menestyäkseen Merirosvo tarvitsee oikeat varusteet. Silloin alkaa tapahtua: yksi pelaaja tarvitsee välttämättä sapelin, toiselta puuttuu kultasäkki. Tarvitaan siis vaihtokauppaa, jotta saadaan rakennettua lisää laivoja ja seuraava merirosvoleirikin pitäisi perustaa. Eikö kenelläkään ole tarvittavaa varustetta? Kenties sitä on myynnissä torilla ja jos sieltäkään ei löydy niin silloin ei auta muu kuin huutaa papukaija Coco apuun! Hän auttaa mielellään kaikkia pelaajia. Mutta varokaa! Saarilla vaeltaa myös merirosvohaamu...Nyt perheen nuorimmatkin pääsevät nauttimaan Catanin saaren kiehtovasta maailmasta. Catanin Uudisasukkaat Junior pohjautuu lautapeliklassikkoon Catanin Uudisasukkaat.

Catanin uudisasukkaat junior Catanin uudisasukkaat junior Catanin uudisasukkaat junior


Lisää tämä sivu yhteisöön:


Kerro tästä pelistä kaverillesi:

Oletko pelannut tätä peliä?

Kirjoita arvostelu, laadukkaimmat arvostelut julkaistaan sivustolla. Competo-verkkokauppa ottaa täyden oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta käyttäjien lähettämiä peliarvosteluja.

Kirjoita arvostelu

Voit käyttää myös laajennettu hakua

Catanin uudisasukkaat junior

Pelaajien määrä: 3-4
Suositusikä: 6+
Peliaika: 30-45
Pelin suunnittelija: Klaus Teuber
Kielet: suomi
Julkaisuvuosi: 2007
Vaikeustaso:
Helppo 3 Haastava
Tuuri vs. taito:
Tuuri 2 Taito
Oppimiskynnys:
Matala 2 Korkea
Hinta: 32.90 € 15.90 €
 
Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Sitä on kuitenkin mahdollisesti saatavilla jälleenmyyjiltämme.
Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.