Competo ja lautapelaaminen

Lautapelaaminen tarjoaa:

Sosiaalista yhdessäoloa

Lautapelit ovat mitä mainioin tapa viettää yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Laadukas peli on pitkäikäinen ja se tarjoaa mukavia yhdessä koettuja elämyksiä kerta toisensa jälkeen!

Peli-iloa kaikille

Lautapeleistä voivat nauttia kaikenikäiset lapsista vanhuksiin. Competo lautapelien valikoimasta löytyy pelejä niin lapsille, perheille kuin aikuisillekin. Valitsemalla tilanteeseen sopivan pelin on jännitys ja hauskuus taattua!

Kehittävyyttä ja kilpailuhenkeä

Lautapelit kehittävät monia ominaisuuksia aina sorminäppäryydestä muistiin sekä strategiseen ajatteluun. Kilpailuhenkisyys tarjoaa hetkiä, joissa jokainen pääsee aikaajoin nauttimaan voittamisen ilosta!


Competo-lautapelien piirteitä:

Korkealaatuiset komponentit

Pelilaudat ovat tukevia ja kauniita sekä sääntökirjat värikkäitä ja selkeitä. Nappulat ovat pääosin puuta. Pelit sisältävät yleensä melko runsaasti materiaalia.

Helpohkot säännöt

Useimpien pelien säännöt ovat verrattain selkeät ja loogiset. Sääntökirjat käsittävät yleensä kahdesta kymmeneen sivua (ne sisältävät yleensä runsaasti kuvallisia esimerkkejä ja perinpohjaiset selitykset).

Ei pelkkää nopanheittoa

Monet perinteiset lautapelit perustuvat nopanheittoon ja laudalla liikkumiseen, jolloin valintojen määrä on hyvin vähäistä. Competo lautapeleissä on muutakin sisältöä ja pelaajien on tehtävä enemmän päätöksiä.

Lyhyehkö, ennalta tiedossa oleva peliaika

Useimmissa Competo-peleissä peliaika on melko hyvin tiedossa etukäteen, yleensä pelit kestävät jopa alle puolesta tunnista puoleentoista tuntiin.

Mielekäs vaikeustaso

Monet pelit on suunniteltu kuin hyvät piirroselokuvat: lapset nauttivat täysipainoisesti ja aikuisillekin on tarjottavaa. Pelit eivät ole liian mutkikkaita lasten pelattavaksi, mutta tarjoavat silti myös aikuisille haastetta.

Sopivassa tasapainossa onnea ja taitoa

Pelit asettuvat hieman eri kohdille tätä skaalaa, mutta useimmissa peleissä onnea on mukana sen verran, että taidokkaampi pelaaja voittaa useammin, mutta kenellä tahansa on mahdollisuus voittaa. Perheille suunnatuissa peleissä onnen merkitys kasvaa, jolloin lapset pärjäävät vanhemmilleen paremmin. Aikuisten peleissä taidolla taas on suurempi merkitys.

Pelaajat pelaavat loppuun asti

Suurimmassa osassa peleistämme kaikki pelaajat ovat pelissä mukana loppuun asti, usein vieläpä hyvällä mahdollisuudella voittaa. Tällöin kaikilla on hauskaa koko pelin ajan, eikä kukaan joudu katselemaan peliä sivusta.

Nimekkäät suunnittelijat

Lautapelin suunnittelija on toisille yhtä tärkeä kriteeri pelinvalinnassa kuin kirjailija tai elokuvan ohjaaja. Tunnetuimmat suunnittelijat, kuten Reiner Knizia, Wolfgang Kramer ja Klaus Teuber, myyvät pelejä jo nimellään.


Lisätietoja lautapelaamisesta

Lisätietoja lautapelaamisesta löydät Mikko Saaren lautapelaaja.net -sivustolta sekä Suomen Lautapeliseuran verkkosivuilta.

Sulje

Tietoa ostamisesta

1. Johdanto

Competo.fi on Oy Marektoy Ltd:n omistama ja ylläpitämä verkkokauppa.

Verkkokaupan maksuympäristö on suojattu Nordean, OKOn, Sampo-pankin ja Luottokunnan maksujärjestelmissä eikä sivuillemme talletu maksukorttitietoja. Tilauksen yhteydessä syötettyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Noudatamme kaupankäynnissämme voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä Kuluttajaviraston suosituksia etämyynnistä verkossa.

Ohessa lisätietoja verkkokaupan keskeisimmistä toimintatavoista:

2. Lautapelien ostaminen

Ostaessasi Competo verkkokaupasta, ei sinun tarvitse rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Riittää, että täytät nimi-, osoite- ja yhteystietokentät täydellisinä. Tilausvahvistusta varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Tilauksen jälkeen saat tilauksestasi vahvistuksen; tarkista, että kaikki tiedot täsmäävät. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi. Säästä tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa tilauksen sisällön. Ota tilausvahvistus esille mikäli otat yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Vahvistuksen jälkeen tilauksesi on vastaanotettu. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

3. Maksutavat

Ostokset voi maksaa verkkomaksulla (Nordea, OKO ja Sampo) tai luottokortilla (Visa ja MasterCard).

4. Pelien toimittaminen ja postituskulut

Jokaiseen tilaukseen lisätään postituskulut 5,90 euroa. Yli 50 euron arvoisisissa tilauksissa hyvitämme toimitus- ja postituskulut 5,90 euroa.